pramet

A Mesés Négyes elérhető

2021.09.09.

Az új katalógusok 20 000 terméket és gépadatokat tartalmaznak

Az új katalógusok 20 000 terméket és gépadatokat tartalmaznak

Az új katalógusok 20 000 terméket és gépadatokat tartalmaznak Megújítottuk a több mint 20 000 forgácsolószerszámot tartalmazó általános metrikus termékkatalógusunkat azáltal, hogy négy kiadványra osztottuk a fő alkalmazási kategóriák - furatmegmunkálás, marás, esztergálás és menetmegmunkálás - szerint.

Bővebben

Flipbook verziók elérhetőek

Flipbook verziók elérhetőek

Legújabb termékkatalógusaink mostantól könnyen használható flipbookként is elérhetők. Mind a négy kiadványhoz külön url-t hoztunk létre. Ez az egyszerű, interaktív formátum asztali vagy mobil eszközről is elérhető.

Bővebben

Videó: Könnyen megtalálja a szükséges szerszámokat!

Videó: Könnyen megtalálja a szükséges szerszámokat!

Megújított katalógusaink lehetővé teszik, hogy könnyedén megtalálja azokat a szerszámokat, amelyek a mindennapi megmunkálási műveleteihez szükségesek. Azért dolgozunk, hogy megkönnyítsük az Ön életét, olyan termékeket kínálva, amelyek javítják a termelékenységet, és az Ön számára szükséges információkat szolgáltatva. Itt van Radek Hudos, a marketingkommunikációs csapatunk munkatársa, aki kiemeli azokat a fő jellemzőket, amelyek új metrikus katalógusainkat ideális eszközzé teszik a termékek kiválasztásakor.

Nézze meg most...

Könyvtári alkalmazás frissítve

Könyvtári alkalmazás frissítve

Hasznos könyvtári alkalmazásunk azonnali hozzáférést biztosít a kiadványainkban bemutatott több ezer termékhez és adathoz, amikor szüksége van a munka elvégzésére. Ez magában foglalja általános metrikus katalógusaink nemrégiben bevezetett angol nyelvű változatait is, amelyek mostantól az alkalmazásban megtalálhatók, az Ön tartózkodási helyére szabva és a legújabb verziókkal frissítve.

Lépjen be a megfelelő alkalmazásboltba