csehorszagi-gyaregyseg

A csehországi gyáregység bővítése

2022.01.22.

Bővítjük Šumperk-i gyártóüzemünket egy új, 4500 négyzetméteres épülettel, amely a tervek szerint 2023-ban készül el.

Az új csarnok egy kétszintes teret és melléképületeket tartalmaz majd, hogy jelentősen növelni tudjuk a lapkák gyártását. Emellett helyet biztosít a csehországi telephely jelenlegi gyártószintjein meglévő géppark korszerűsítésére is.

A bejelentés egybeesik az cégünk 70. évfordulójával, mely idő alatt, az 1951 óta üzemelő forgácsolószerszám-gyár, a Pramet világszerte ismert márkává vált.

Tudjon meg többet...


dpsumperk
A gyártás 70 évének ünneplése A gyártás 70 évének ünneplése

1951 óta gyártanak forgácsolószerszámokat ezen a csehországi telephelyen, amely azóta a Pramet márkanév alatt a váltólapkák és a megmunkálható szerszámok vezető globális szállítójává nőtte ki magát. Ez a vállalatunk globális központja, és itt található a fő K+F és képzési létesítményünk, az XP Center is.
Virtuális túra

Itt a lehetőség, hogy virtuálisan bejárja az egyik legfontosabb gyártóegységünket és fő K+F létesítményünket. Ez az interaktív eszköz bepillantást nyújt a Cseh Köztársaságban, Šumperkben található telephelyünkön található váltólapkák gyártási folyamatába, amely a préseléstől a csomagolásig minden egyes fázisra kiterjed.

Kezdje meg a körútját itt
Virtuális túra